Огляд головних тем «Голосу України» від 9 серпня

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
09 серпня 2018, 09:15

 

Сьогодні у «Голосі України»:

-  Парад буде тематичним

-  Правдива історія незламності

-  Ціна агресії для Росії зростатиме


Парад буде тематичним

На летовищі заводу імені Антонова відбулося тренування силовиків, задіяних у цьогорічному параді до Дня Незалежності. Варто зазначити, що парад тематичний, приурочений сторічному ювілею Української державності. За задумом головного режисера, оркестр та визначені представники кращих військовослужбовців будуть в історичних одностроях. Крім цього, глядачі побачать відтворені зразки знамен того часу. Тренування проводитимуть регулярно двічі на тиждень. (читайте у «Голосі України» на 2 стр. >>> article/306185)

Правдива історія незламності

На День Незалежності в Україні заплановано прем’єру воєнної драми «Черкаси» про спротив команди однойменного морського тральщика російським військовим у березні 2014 року під час анексії Криму.

«Фільм «Черкаси» — це правдива історія незламності, мужності та боротьби. Історія справжніх українських воїнів-патріотів Військово-морських сил України, які протягом трьох тижнів мужньо тримали оборону морського тральщика під час анексії Криму. (читайте у «Голосі України» на 1,2 стр. >>> article/306186)

 

Ціна агресії для Росії зростатиме

Деокупація Криму, введення миротворців ООН на Донбас, звільнення українських заручників та виконання зобов’язань перед МВФ — головні теми телефонної розмови Президента України Петра Порошенка та Держсекретаря США Майка Помпео. Було відзначено, що підходи США стосовно Росії залишаються чіткими і недвозначними — допоки Кремль не змінить свою конфронтаційну політику, ціна агресії для РФ й надалі зростатиме, інформує прес-служба глави нашої держави. Сторони наголосили, що антиросійські санкції зберігатимуться, допоки не буде відновлено суверенітет і територіальну цілісність України. Спроби російської сторони нагнітати ситуацію і надалі отримуватимуть адекватну відповідь. (читайте у «Голосі України» на 1,5 стр. >>> article/306184)

 

Повний випуск «Голосу України» від 09.08.2018 на сайті http://www.golos.com.ua