Анонс головних тем «Голосу України»

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
19 липня 2018, 09:51

 

Сьогодні у «Голосі України»:

 

·         Налаштовані на запровадження європейських стандартів

·         Уряд узявся за контрабандистів «дров»

·         Визнали Голодомор геноцидом нашого народу

 

Налаштовані на запровадження європейських стандартів

У Берліні відбулися попередні тристоронні переговори з питань постачання в Україну російського газу та транзиту його українською територією до Європи. В них узяли участь заступник голови Єврокомісії у справах Енергетичного союзу Марош Шефчович, міністр економіки ФРН Петер Альтмаєр, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який очолював делегацію України на переговорах, і міністр енергетики РФ Олександр Новак. Підстава для цих консультацій більш ніж вагома: 2019 року добігає кінця угода між НАК «Нафтогаз України» і «Газпромом» про постачання блакитного палива в Україну.  (читайте у «Голосі України» на 5 стр. >>> article/305372)

 

Уряд узявся за контрабандистів «дров»

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман ініціював проведення масштабних перевірок підприємств лісової промисловості на предмет контрабанди лісу та передав до Генпрокуратури інформацію про вже виявлені факти. (читайте у «Голосі України» на 3 стр. >>> article/305392)

 

Визнали Голодомор геноцидом нашого народу

На засіданні муніципалітету міста Брага (Португалія) минулого тижня 60 депутатів — вагома більшість — визнали Голодомор 1932—1933 рр. геноцидом українського народу. Натомість п’ять місцевих комуністів із лівого блоку проголосували проти. (читайте у «Голосі України» на 5 стр. >>> article/305373)

 

Повний випуск «Голосу України» від 19.07.2018 на сайті http://www.golos.com.ua