Комітет з питань економічної політики рекомендує взяти до відома звіт Кабінету Міністрів України про хід і результати виконання Програми діяльності Уряду у 2017 році (відео)

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
21 червня 2018, 12:10

 

Комітет з питань економічної політики на засіданні 20 червня 2018 року заслухав звіт Кабінету Міністрів України про хід і результати виконання Програми діяльності Уряду у 2017 році.

Звіт під час засідання був представлений Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та членами Кабінету Міністрів України.

У ході обговорення Голова Комітету Андрій Іванчук зазначив, що разом з Урядом за останній рік вдалося прийняти понад 20 важливих законопроектів. А завдяки їх прийняттю створити умови для зменшення невиправданого адміністративного тиску на суб’єктів господарювання, вдосконалити правове регулювання діяльності акціонерних товариств, запровадити механізми протидії рейдерським захопленням майна та розвитку економічної конкуренції, а також вдосконалити механізми управління об’єктами державної власності та приватизації державного майна.

За результатами розгляду Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України взяти до відома Звіт про хід і результати виконання програми діяльності Уряду у 2017 році згідно з направленим проектом постанови Верховної Ради України.