Під час години запитань до Уряду у Парламенті Великої Британії Прем’єр-міністр Тереза Мей запевнила, що санкції проти Росії будуть збережені і розширені

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
13 червня 2018, 17:34

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій в ході візиту до Сполученого Королівства Великої Британії ознайомився з роботою Освітнього центру при Парламенті Великої Британії та відвідав годину запитань до Прем’єр-міністра Великої Британії.

Вітаючи Голову Верховної Ради України Андрія Парубія та членів делегації, які були присутні в гостьовій ложі, член Палати Громад Джон Віттінгдейл поставив Прем’єр -міністру Сполученого Королівства запитання, чи будуть збережені станції проти Росії.

Прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мей запевнила, що санкції проти Росії будуть збережені і розширені. «Я буду наполягати на подальшому неухильному дотриманні антиросійських санкцій. Насправді, на мою думку, в деяких сферах ці санкції мають бути і розширеними»,-заявила Тереза Мей.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій разом з делегацією в рамках офіційного візиту до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії у четверту річницю звільнення Маріуполя від російських окупантів у Лондоні вшанували українських воїнів і громадян, які загинули за Незалежність України.

Андрій Парубій відвідав Вестмінстерське Абатство, де поклав вінок до Меморіалу жертв війни.

Канонік Вестмінстерського абатства преподобний Ентоні Бол звершив молитву за всіма українцями, які загинули у війні за Незалежність України.