Підкомітет з питань запобігання і протидії політичній корупції та ГО «Національний координаційний центр сприяння протидії корупції» уклали меморандум про співпрацю

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
11 червня 2018, 17:14

Підкомітет з питань запобігання і протидії політичній корупції Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції започаткував співробітництво з Національним координаційним центром сприяння протидії корупції. Голова Підкомітету з питань запобігання і протидії політичній корупції Юрій Буглак і голова Всеукраїнської організації «Національний координаційний комітет сприяння протидії корупції» підписали Меморандум про співпрацю.

Громадська організація, розуміючи потребу у забезпеченні подальшого прогресу для сталого просування антикорупційних зусиль, запропонувала, серед іншого, надати сприяння щодо моніторингу та оцінки реалізації чинної антикорупційної політики і національної нормативно-правової бази. Досягнутою домовленістю передбачається також передача експертних знань з вирішення конкретних антикорупційних проблем та питань стосовно розробки законодавства або прямого впливу на антикорупційні зусилля в Україні.