Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко провела зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Італії Давіде Ла Чечіліа

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
16 квітня 2018, 20:53

 
 

16 квітня 2018 року відбулась зустріч Першого віце-спікера, Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання ситуації у Донецькій та Луганській областях Ірини Геращенко із Надзвичайним і Повноважним Послом Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа.

Під час зустрічі було обговорено безпекову, гуманітарну та екологічну ситуацію на Донбасі, діяльність робочих підгруп ТКГ, проблемні питання роботи СММ ОБСЄ на Донбасі та ситуацію в окупованому Криму.

Надзвичайний і Повноважний Посол Італії Давіде Ла Чечіліа поінформував, що Італія в рамках головування в ОБСЄ приділяє особливу увагу гуманітарним питанням, зокрема, захисту цивільного населення. Давіде Ла Чечіліа зауважив, що Італія готова активізувати співпрацю з Україною в сфері гуманітарного  розмінування.

Також під час зустріч Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко та Надзвичайний і Повноважний Посол Італії Давіде Ла Чечіліа обговорили актуальні питання двостороннього та міжпарламентського діалогу.