Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко візьме участь у презентації календаря «Погляд майбутнього» на 2018 рік громадської організації «Серця Кіборгів»

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
13 березня 2018, 12:00

Громадська організація «Серця Кіборгів» була заснована у 2015 році. Організація офіційно опікується 360 дітьми дошкільного та шкільного віку з усієї території України. Батьки цих дітей учасники АТО.

За інформацією ГО «Серця Кіборгів», у 2016 році було оздоровлено 196 дітей та 54 дорослих, а у 2017 році оздоровлено 380 дітей та дорослих не лише в Україні, але й за її межами. Організовуються екскурсії, майстер-класи, зустрічі в школах та ліцеях, тематичні свята, відвідування театрів, кінотеатрів, участь в футбольних матчах, в турнірах з рукопашного бою та багато інших заходів.

В громадській організації «Серця Кіборгів» створили календар на 2018 рік "Погляд майбутнього". Учасниками стали 12 дітей з родин загиблих Героїв і не лише «Кіборгів», але й з інших підрозділів та військових частин. Організатори сподіваються, що кошти від продажу календаря будуть направлені на літній відпочинок та оздоровлення дітей. Запрошують на відкриття виставки-презентації 13 березня в кулуари ІІІ поверху будинку Верховної Ради України (вул. М.Грушевського,5).

Виставка працюватиме протягом пленарного тижня з 13 до 16 березня 2018 року.

Вхід за картками акредитації.