Відбулася зустріч голови Комітету у закордонних справах Г.Гопко з представниками Канадської комерційної корпорації

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
31 січня 2018, 11:12

 

Під час візиту представники корпорації, яка є однієї з провідних публічних юридичних організацій Канади, що тривалий час забезпечує впровадження за підтримки Уряду Канади спільних канадсько-українських економічних проектів з метою їх практичної реалізації в Україні, відвідали Київ та Схід України та визначила одним із пріоритетних проектів створення в Україні спільного підприємства для підтримки енергетичної незалежності в Луганській області.

У ході зустрічі, яка відбулася 30 січня, українська сторона зазначила, що залучення іноземних інвесторів на Донбас - це один з найбільш переконливих аргументів світової спільноти у визнанні РФ державою-агресором та демонстрація підтримки суверенітету та територіальної цілісності України. Це не менш дієвий механізм, такий же як і міжнародні санкції проти РФ та надання Україні летальної зброї для відсічі збройної агресії.

Представники Канадської комерційної корпорації та бізнес-компаній зауважили, що інвестування в економіку Луганщини - це знаковий проект для досягнення стратегічної цілі, а саме продемонструвати інвестиційні можливості регіону в сфері відновлювальної енергетики.