Вітання Голови Верховної Ради Андрія Парубія з Новим роком та Різдвом Христовим

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
06 січня 2018, 06:00

 

Вітання Голови Верховної Ради Андрія Парубія з Новим роком та Різдвом Христовим

 

Дорогі українці!

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим.

2018-й – знаменний для України рік. У прийдешньому році  українці у всьому світі відзначатимуть століття проголошення української державності. Століття проголошення нашої національної незалежності!

Переконаний, це були знакові і, без перебільшення, фундаментальні події в історії державотворення України. Проголошення незалежності УНР стало визначальним явищем боротьби українського народу за свою державність у ХХ столітті.

Тоді ми розпочали боротьбу за відродження суверенної  самостійної держави. Сьогодні ми державу будуємо. І ми – переможемо! В єдності захистимо і зміцнимо Україну. Адже незалежна держава – головна запорука безпеки, гідного і вільного життя кожного громадянина України.

У нас не тільки героїчне минуле. У нас – велике майбутнє. День за днем ми стаємо кращими і сильнішими.

Від усієї душі зичу нам усім у новому році перемоги та миру. Бажаю усім українцям, у кожному куточку планети, родинного затишку і благополуччя, здоров’я та щастя!

Бажаю Божого захисту і допомоги у ратній праці всім українським воїнам, які, як і сто років тому, мужньо захищають незалежність, мир та спокій всієї України, волю та гідність кожного з нас. Нехай з Божою допомогою наші захисники повернуться живими і неушкодженими до своїх родин. Вам, воїни, найглибша вдячність усіх минулих, сучасних та майбутніх поколінь українців!

 

Із святами, велика українська родино!

 

Христос рождається! Славімо Його!