«Жодна реформа не могла б пройти без рішень Верховної Ради України, і Апарат бере важливу безпосередню участь у їх підготовці», - Голова Верховної Ради Андрій Парубій

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
28 грудня 2017, 17:22

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій привітав у четвер працівників Апарату Верховної Ради з прийдешніми новорічними святами.

Голова Парламенту подякував усім за роботу у цьому році – «роботу, яку не всі бачать і не всі можуть оцінити»: «Усі бачать як ухвалюються рішення, але це лише вершина айсбергу. Без щоденної кропіткої роботи у комітетах, в Управліннях і усього Апарату неможливі були б рішення, які приймаються у сесійній залі».

А.Парубій підкреслив, що у році, який минає, Верховна Рада законодавчо визначила реформування  багатьох сфер життя.  «Жодна реформа не могла б пройти без рішень Верховної Ради України, і Апарат бере важливу безпосередню участь у їх підготовці», - сказав він.

Голова Парламенту також наголосив, що Верховна Рада України продовжить у новому році роботу над виборчою реформою.

Наступний рік, на його думку, буде не менш знаковим. Серед історичних подій – сторіччя від створення Української держави у 1918 році. «Маємо дивитися на події, які відбуваються в Україні, не тільки з точки зору сьогодення, а з точки зору подій столітньої давнини, аби не повторювати помилки попередників», - сказав він.

А.Парубій нагадав, що наступний рік – передвиборний, «ще більше вируватимуть політичні пристрасті - як в залі Парламенту, так і за його межами, але Апарат Верховної Ради завжди буде міцним фундаментом стабільності».

Він звернувся до працівників Апарату, аби вони «зберігали Парламент не тільки як майданчик реформ, а й як майданчик стабільності, розвитку та утвердження української державності».

Голова Верховної Ради вручив працівникам Апарату державні нагороди і відзнаки Верховної Ради України за сумлінну працю та заслуги перед українським народом.