Андрій Парубій: Цього пленарного тижня Парламент розглядатиме серед інших питання соціального спрямування, блок питань паливно-енергетичного комплексу, питання національної безпеки і оборони, блок питань, які стосуються транспортної сфери

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
18 грудня 2017, 12:08

 


Нинішнього пленарного тижня до розгляду Верховної Ради України заплановано розгляд двох питань щодо соціального захисту людей з інвалідністю та закон про реабілітацію інвалідів. Про це повідомив Голова Парламенту Андрій Парубій на засіданні Погоджувальної ради у понеділок.

«Згадані питання,- сказав він, - включені до порядку денного у вівторок. Ключовим у вівторок буде блок питань паливно-енергетичного комплексу».

У середу Парламент традиційно має ратифікувати кілька угод, важливих для міждержавних відносин.

На четвер, за словами А.Парубія, планується розгляд блоку питань, які стосуються національної безпеки і оборони. Зокрема, планується розглянути уточнення до Державного бюджету щодо соціального захисту військовослужбовців. Також на четвер заплановано розгляд блоку з питань транспорту. «Крім того, є питання інших Комітетів, зокрема це Статут Національної поліції України. А також треба розглянути питання приватизації», - повідомив Голова Парламенту.