Засідання Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
20 грудня 2017, 15:00


Засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (вул.Садова, кім. 416).

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 1.   Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну службу” щодо уточнення переліку документів необхідних для участі в конкурсі (реєстр. №7313, н.д. С.Власенко, А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, О.Бойко, Ю.Бублик, М.Федорук, Л.Зубач, О.Березюк)

2.   Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну службу” щодо надання стипендії для навчання осіб в провідних навчальних закладах світу та подальшого вступу на державну службу (реєстр. №7008, н.д. А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, Л.Зубач, А.Вадатурський, О.Сотник, О.Юринець, В.Пташник, О.Рябчин, Ю.Бублик, Н.Качер-Бучковська, І.Подоляк, В.Голуб, О.Мушак, О.Різаненко

3.   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо професійного навчання державних службовців (реєстр. №7009, н.д. А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, Л.Зубач, В.Курило, А.Вадатурський, О.Сотник, О.Юринець, В.Пташник, О.Рябчин, Ю.Бублик, Н.Качер-Бучковська, І.Подоляк, В.Голуб, О.Мушак, О.Різаненко)

4.   Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо утворення, реорганізації і ліквідації, найменування і перейменування місцевих державних адміністрацій (реєстр. №6641, В.Гройсман)

5.   Про призначення окремих позачергових місцевих виборів та про зміну дати призначення позачергових виборів у проектах постанов з реєстр. №№6413 – 6413-73, 5618-20, 6555, 6666, 7102, 7103.

 II. Інші питання

6.   Про стан реалізації Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки

7.   Про Роз’яснення Комітету щодо застосування положень статті 20 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 №889-VIII в частині зарахування до досвіду роботи на посадах державної служби категорій «Б» і «В» періодів роботи до набрання чинності цим  Законом

8. Про дослідження Лабораторії законодавчих ініціатив “Пропозиції до політики щодо врегулювання статусу депутата місцевої ради”.

Вхід за картками акредитації