Голова Верховної Ради України Андрій Парубій 9 грудня візьме участь у заходах з нагоди Дня місцевого самоврядування та 10-ї річниці Асоціації «Єврорегіон: Карпати - Україна» (Львівська обл.)

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
08 грудня 2017, 12:47

 

З нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування та 10-ї річниці Асоціації «Єврорегіон: Карпати - Україна» 9 грудня у с. Плав’я Сколівського району на Львівщині відбудеться презентація проекту «Світ Карпатських Розет – заходи із збереження унікальності культури Карпат» та пленарна дискусія «Інструменти фінансування регіонального розвитку в Карпатах», на якій виступить Голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій візьме участь у конференції «Карпати: фінансові інструменти підтримки місцевого розвитку та територіального співробітництва» та вручить відзнаки з нагоди Дня місцевого самоврядування.

У рамках заходів заплановано брифінг Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

У заходах візьмуть участь: Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Єжи Квєцінський, заступник Міністра розвитку Республіки Польща; В’ячеслав Негода, перший заступник Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; народні депутати України та депутати Сейму Республіки Польща.