У Верховній Раді України відкрилася виставка «Обличчя нових громад»

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
07 грудня 2017, 14:49


Фотовиставку, присвячену Дню місцевого самоврядування, відкрили Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко та Директорка регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Сюзан Фріц.

Експозиція розповідає про дієвих і активних людей, які живуть і працюють у об’єднаних громадах України. Це жителі сіл і містечок: вчителі, лікарі, спортсмени, представники бізнесу та влади.


Світлини людей різного віку, які спільними зусиллями змінюють своє життя, зроблені відомими фотографами Владиславом Соделем та Анастасією Сіроткіною у Дніпропетровській, Тернопільській, Івано-Франківській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Кіровоградській областях.


Ініціатива та організація фотовиставки належить Українському кризовому медіа-центру у рамках програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Фотовиставка працюватиме з 7 до 15 грудня 2017 року в кулуарах ІІ поверху будинку Верховної Ради України (вул. М.Грушевського,5).

Вхід за картками акредитації.