Діти учасників АТО, військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, завітали до Верховної Ради

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
04 грудня 2017, 17:30

 
За сприяння Першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко та заступника голови Комітету з питань євроінтеграції Марії Іонової, представника Президента у парламенті Ірини Луценко відбулася екскурсія будинком Верховної Ради України для дітей учасників АТО, військовослужбовців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців (м. Біла Церква).

Під час екскурсії діти учасників АТО поспілкувались з Першим заступником Голови Верховної Ради України Іриною Геращенко та зробили спільне фото.

І.Геращенко зазначила, що особисто знайома з багатьма їх батьками, воїнами-захисниками держави, яких шанує і поважає.

Вона підкреслила, що мине кілька років і цим дітям випаде честь будувати майбутнє своєї Вітчизни, примножувати славетні традиції своїх батьків, писати історію нової України.

Під час екскурсії у кулуарах парламенту учні оглянули картину «Державотворення» та стаціонарну експозицію «Прапор України».

Окрім того, відвідувачі побували на балконі сесійної зали парламенту, в якій ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради, оглянули прес-поїнт, де проходять брифінги народних депутатів.

Співробітник Інформаційного управління Апарату Верховної Ради Людмила Савон поінформувала дітей про історію та архітектурну спадщину будинку єдиного законодавчого органу держави.

Екскурсія відбулась за сприяння ГО «Рада матерів та дружин учасників АТО», м.Біла Церква.