Голова Верховної Ради України Андрій Парубій: питання Державного бюджету розглядатимуться у четвер, 7 грудня (відео)

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
04 грудня 2017, 11:32

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій на початку засідання Погоджувальної ради поінформував про те, що 22-24 листопада у Франції за посередництвом колишнього президента Європарламенту П.Кокса відбувалася нарад за участю представників усіх депутатських фракцій Верховної Ради у форматі діалогу Жана Моне про реформу парламенту. Було прийнято кілька важливих рекомендаційних рішень для Верховної Ради

А.Парубій висловив сподівання, що ці рішення будуть реалізовані у цій сесійній залі.

А.Парубій також повідомив, що минулого тижня наш Парламент мав честь приймати 50-у ювілейну Генеральну асамблею ПАЧЕС. За підсумками засідання було ухвалено важливий документ – Декларацію з нагоди 25-ої річниці створення ПАЧЕС. Делегати Асамблеї підтримали поправки, запропоновані Україною, в яких чітко зазначено про необхідність відновлення територіальної цілісності держав-членів ПАЧЕС, що визнані такими міжнародними організаціями як ООН, ОБСЄ, ПАРЄ, Європейський Парламент в якості незаконно анексованих.

Голова Верховної Ради далі поінформував про питання, які пропонується розглянути на пленарних засіданнях протягом цього тижня.