Засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
06 грудня 2017, 15:00

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (вул. Садова, 3-а, к.727).

Порядок денний:

1. Про пропозиції Президента України до Закону України «Про приватну детективну (розшукову) діяльність» (реєстр. № законопроекту 3726).

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" (щодо приведення у відповідність до міжнародних стандартів у сфері захисту прав людини)» (реєстр. №7023), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо уточнення окремих положень» (реєстр. №7262), поданий народним депутатом України Паламарчуком М.П. Комітет головний. Перше читання.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо розмежування адміністративної та кримінальної відповідальності за невиконання законних вимог Вищої ради правосуддя, її органу або члена)» (реєстр. №6661), поданий народним депутатом України Мисиком В.Ю. Комітет головний. Перше читання.

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за самовільне випалювання рослинності або її залишків)» (реєстр. №6280), поданий народним депутатом України Сольваром Р.М. Комітет головний. Перше читання.

6. Проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких інших законодавчих актів України (щодо відповідальності за порушення законодавства про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» (реєстр. №6627), поданий народним депутатом України Рибаком І.П. Комітет головний. Перше читання.

7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо розширення переліку кримінально-карних способів доведення до самогубства чи самокалічення або замаху на самогубство чи самокалічення)» (реєстр.№6748), поданий народними депутатами України Унгуряном П.Я.,  Дубілем В.О. та інші. Комітет головний. Перше читання.

8. Про утворення робочої групи при Комітеті щодо вдосконалення Кримінального процесуального кодексу України.

Різне.

Вхід за картками акредитації