Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства проведе виїзне засідання в зоні АТО

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
31 жовтня 2017, 10:00

Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства проведе виїзне засідання щодо проблемних питань надання житлово-комунальних послуг в зоні проведення АТО, яке відбудеться 1-2 листопада ц.р. у м. Торецьку Донецької області з відвідуванням міст Костянтинівка, Краматорськ та Авдіївка.

Участь у заході візьмуть народні депутати  України – члени Комітету, Віце-прем’єр-міністр – Міністр  регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубко Г.Г., уповноважені особи Мінрегіону, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Офісу ЮНІСЕФ в Україні, науковці  та керівники профільних асоціацій підприємств водопостачання.

Планується розглянути проблемні питання, типові для міст, де утворені військово-цивільні адміністрації, зокрема щодо: проведення капітального ремонту (відновлення) житлового фонду комунальної власності міст та об’єктів соціальної інфраструктури, які зазнали ушкоджень в результаті проведення АТО; відсутності лінії водопостачання з підконтрольної українській владі території; проведення капітальних ремонтів значно пошкоджених магістральних мереж тепло-, водопостачання, тощо.