20 - 23 жовтня у м. Одеса проходитиме виїзне спільне засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму та Комісії з питань фізичної культури, спорту і туризму Сейму Республіки Польщі

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
20 жовтня 2017, 09:48

 

20 - 23 жовтня в м. Одеса відбудеться виїзне засідання Комітету спільно з Комісією з питань фізичної культури, спорту і туризму Сейму Республіки Польщі на тему: "Розвиток туризму в Одеській області як ефективний приклад успішної співпраці влади та бізнесу на регіональному рівні".

 У засіданні візьмуть участь народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, депутати Сейму Республіки Польщі, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України, представники місцевих органів влади та громадськості.

За наслідками засідання буде прийнято рішення Комітету щодо рекомендацій Кабінету Міністрів України, Міністерству економічного розвитку і торгівлі України та місцевим органам влади для успішного розвитку туристичної сфери в Одеській області.