Народні депутати України Ірина Геращенко та Марія Іонова передали автомобіль для потреб військовослужбовців 72-ої ОМБр

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
09 серпня 2017, 15:00


За сприяння Першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко, народних депутатів України Ірини Луценко, Марії Іонової та родини підприємця  Ігоря Мартиненкова, представники 72-ої окремої механізованої Красноградсько-Київської бригади отримали автомобіль MITSUBISHI Pajero.



Ірина Геращенко відзначила героїчну роботу військовослужбовців 72-ої окремої механізованої бригади, які гідно несуть службу на Сході України та боронять нашу Державу від зовнішньої агресії Російської Федерації. 

«72-га бригада прийняла найстрашніші бої на початку цього року і, на жаль, щомісяця несе втрати, захищаючи нашу країну. Дуже важливо, щоб люди у мирному Києві пам’ятали, що війна триває, і наш обов’язок - допомагати армії», - наголосила І.Геращенко

Політик поінформувала, що під час робочих поїздок на Донбас, разом з народними депутатами України Марією Іоновою та Іриною Луценко відбуваються регулярні зустрічі з військовослужбовцями, в тому числі, жінки-депутатки кілька разів відвідували Авдіївку, де базується 72 бригада.

«Одна з наших останніх поїздок в Авдіівку  була разом з послами країн ЄС і депутатами Європарламенту. Також, разом з нами тоді на Промці побував і Ігор Мартиненков, він родом з Донецька, як і тисячі українців, він найбільше прагне звільнення Донецька від окупантів», - повідомила І. Геращенко.

Перший віце-спікер подякувала усім меценатам, які допомагають армії.  Зокрема, родині  Мартиненкових, які сприяли у придбанні автомобіля.  

«Наприкінці серпня та на початку вересня ми з колегами  - депутатами І. Луценко та М. Іоновою, плануємо вчергове відвідати Донбас», - також поінформувала  І. Геращенко.

Ключі від автомобіля передали підполковнику, заступнику командира в/ч А2167, 72-ої  ОМБр  Олександру Самарському.

 

Підполковник Олександр Самарський подякував за регулярну допомогу та увагу до потреб української армії. Він зауважив що у контексті регулярних порушень режиму тиші на Донбасі, що відбуваються всупереч встановленому перемир`ю, ця допомога є надзвичайно важливою.