03 вересня 2014
1430

 

Засідання Комітету з питань соціальної політики та праці (вул. Банкова, 6-8, кімн.525).   

Порядок денний:                           

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним: 

Пропозиції Президента до Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності державної служби зайнятості" (до р.№ 4808, Президент України).

Проект Закону про внесення змін до розділу VIІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо стимулювання сплати поточних платежів та погашення заборгованості по сплаті єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (р.№ 4917, н.д.В.Грушевський).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про зайнятість населення" (щодо фінансування громадських робіт із залученням зареєстрованих безробітних) (р.№ 4146а, н.д.В.Литвин та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо розширення кола осіб, звільнених від сплати єдиного внеску)

(р.№ 4077а, н.д.В.Барвіненко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (про соціально-економічний захист громадян України на територіях, де проводиться антитерористична операція (р.№ 4296а, н.д.О.Продан, І.Геращенко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (щодо мораторію на застосування фінансової та адміністративної відповідальності до суб'єктів господарювання) (р.№ 4296а-1, н.д.А.Сенченко та ін.).

Проект Постанови про забезпечення належних умов оплати праці та виплати надбавок педагогічним     працівникам та працівникам бібліотек (р.№ 4510а, н.д.О.Кайда та ін.).

II. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:  

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей (щодо посилення соціального захисту жінок, які народили трьох або більше дітей) (р.№ 4356а, н.д.М.Рудьковський).

Проект Пенсійного кодексу України (р.№ 4290а, н.д.О.Мирний та ін.).

Проект Постанови про захист прав педагогічних працівників дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування та працівників бібліотек р.№ 4102а, н.д.М.Томенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо підвищення престижності праці педагогічних працівників) (р.№ 4104а, н.д.М.Рудьковський).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу" (щодо підвищення престижності праці) (р.№ 4159а, н.д.М.Рудьковський).

Інше

Про розгляд пропозиції Національної тристоронньої соціально-економічної ради щодо проведення Парламентських слухань на тему: «Про стан та перспективи ринку праці в умовах кризи».

            Звіт про роботу Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці за період роботи четвертої сесії Верховної Ради України VII скликання.

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування