25 жовтня 2018
1000

 

25-26 жовтня 2018 року у місті Краматорськ Донецької області відбудеться форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави». Захід організовується Комітетом з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування спільно із Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у партнерстві з Донецькою та Луганською обласними державними адміністраціями та за підтримки Ради Європи.

В рамках заходу планується обговорити стан розвитку місцевого самоврядування та актуальні питання законодавчого регулювання у зазначеній сфері, стратегічне планування як інструмент нової регіональної політики, вирішення питань внутрішньо переміщених осіб, розвитку суспільного мовлення та мовлення громад, інструменти безпеки в громадах, а також ознайомитися з європейським досвідом та стандартами у відповідних сферах.

Участь у круглому столі візьмуть народні депутати України, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства, експертного і наукового середовища.

Додаткову інформацію щодо участі у заході можна отримати в менеджера Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» Ольги Шевчук (тел.: 303-99-16 (внутр. 114), 067-391-05-19, e-mail: olga.shevchuk@coe.int) або асистента Програми Яни Лазаревської (тел.: 303-99-16 (внутр. 156), 093-850-52-75, e-mail: yana.lazarevska@coe.int).


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування