22 жовтня 2018
1000

Інститут законодавства Верховної Ради України у співпраці з Представництвом Міжнародного Червоного Хреста в Україні у період з 22 до 26 жовтня 2018 року проводять черговий Курс навчальних семінарів із міжнародного гуманітарного права для народних депутатів України та їх помічників-консультантів, співробітників секретаріатів парламентських комітетів і фракцій, підрозділів Апарату Верховної Ради України, учасників Програми стажування в Апараті Верховної Ради України.

Заняття відбуватимуться з 22 до 26 жовтня 2018 р., початок о 10:00; загальна кількість учасників - 45 осіб; обсяг академічних годин - 42; учасникам курсу надаватимуться навчальні матеріали; по завершенню Курсу кожному учаснику буде вручений спільний сертифікат Інституту законодавства Верховної Ради України та Представництва Міжнародного Червоного Хреста.

Місце проведення: м. Київ, пров. Несторівський, 4, ауд. 416.

Контакти Оргкомітету для заявок про участь у курсах: тел. (044) 235­04-96, ел. адреса: anakondratova@ukr.net (Кондратова Анна Миколаївна, провідний консультант Інституту законодавства Верховної Ради України, к.ю.н.).

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування