18 грудня 2017
1400



Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування спільно з Проектом «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні», що впроваджується Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи, проводитиме засідання «круглого столу» на тему: «Законодавче регулювання правового статусу депутатів місцевих рад: поточний стан та перспективи удосконалення».

Під час заходу, що відбуватиметься за участі народних депутатів України, представників органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, громадськості, міжнародних інституцій, науковців, Комітет планує обговорити сучасний стан вітчизняного законодавства у цій сфері, проблемні питання, що виникають в процесі його імплементації та шляхи їх врегулювання; а також ознайомитися із відповідним міжнародним досвідом для його врахування в подальшій законопроектній роботі.

Захід проводиться згідно з Планом роботи Комітету на період сьомої сесії Верховної Ради України VIII скликання.

Адреса: м. Київ,  вул. Набережно-Хрещатицька, 1, готель «Fairmont».

Контактні особи щодо організації засідання круглого столу:

менеджер Проекту Ради Європи Світлана Грищенко (конт. тел.: 339-92-10 (внутр.133), e-mail: Svitlana.GRYSHCHENKO@coe.int);

головний консультант секретаріату Комітету Ірина Ляшко (конт. тел.:    255-25-33, e-mail: liashko-i@rada.gov.ua).

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування