29 вересня 2017
1400

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

За підтримки комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин,  Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Спеціальна контрольна комісія Верховної Ради України з питань приватизації проводитиме  «круглий стіл» на тему: «Перші кроки у становленні миру. Формування мирних процесів на Сході України. Міжнародний досвід».             

Під час заходу планується, зокрема, обговорити проблеми участі суспільства у формуванні мирних процесів, концепцію вирішення конфлікту на Сході України із залученням  міжнародного досвіду врегулювання конфліктів, досвід мирних процесів в Північній Ірландії; фактори, які формують взаємодію влади з місцевими громадами; усунення першопричини насилля та трансформація конфліктів, які торкаються людей; досвід та роль Мінського переговорного процесу в становленні миру на Донбасі; думки експертів стосовно Миротворчої  місії ООН на Донбасі та iншi актуальні питання розвитку примирення у суспільних відносинах.

До участi у заходi запрошуються народнi депутати України, представники оргaнів державної влади, наукового середовища, громадських та мiжнародних органiзацiй. Передбачається участь у роботi «круглого столу» експертів незалежної Мiжнародної миротворчої Органiзацiї «Ресурси примирення» (Великобританія), яка працює з роздiленими конфлiктом людьми на конфлiктних (пост-конфлiктних) територiях світу, для попередження насилля, врегулювання конфліктів та популяризації iдеї мирного суспільства та PCI (Великобританія), Представників від України у Мінській переговорній Тристоронній контактній групі.

Адреса: вул. Грушевського, 18/2, к.12.

Контакти для реєстрації:

Тетяна Перченко, координатор заходу, 098-885-05-76, Tatadvokat2@gmail.com

МінТот: 097-853-20-77, Павло Кулик, Pavlo.kulyk@gmail.com

255-43-19 (приймальня), Марина Дехтярук, komkontr@rada.gov.ua


 Вхід за картками акредитації через 9-й під'їзд

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування