11 лютого 2016
1100

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (Садова, 3а, к. № 330).

Порядок денний:

I. Організація роботи Комітету  

1. Про заслуховування Міністра юстиції України Петренка П.Д. щодо стану реалізації вільного доступу до реєстрів речових прав на нерухоме майно.

2. Про заслуховування Міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса щодо оприлюднення ним фактів блокування роботи міністерства, причетності окремих політиків до корупційних схем пов’язаних із державними коштами.

3. Про інформацію народного депутата України – голови підкомітету з питань правового забезпечення та контролю за діяльністю спеціальних органів у сфері запобігання і протидії корупції Осуховського О.І. щодо звернення представників Громадської організації «Всеукраїнська люстрація» стосовно призначення на посаду Генерального директора ДП «МА «Бориспіль» Солончука Ю.І.

4. Про інформацію народного депутата України – члена Комітету Ільюка А.О. щодо звернення представників професійної спілки працівників Державного підприємства «Спеціалізований морський порт «Октябрськ» щодо порушення процедури проведення конкурсного відбору керівника ДП «СПМ «Октябрськ».

5. Про звернення народного депутата України – голови підкомітету з питань взаємодії з громадським суспільством Луценка І.В. щодо оголошення подяки керівництву посольства Республіки Індонезія в Україні.

6. Про затвердження кандидатури до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

II. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства (індекс 16) та з метою проведення антикорупційної експертизи (індекс 17)

III. Проекти нормативно-правових актів, в яких виявлено корупціогенні фактори (індекс 17)

7. Про проект Закону про внесення змін до Закону України  «Про металобрухт» (щодо операцій з металобрухтом) (реєстр. № 3572, н.д. Бондар В.В.).

8. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (щодо скасування пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту) (реєстр. № 3610, н.д.Сабашук П.П.).

9. Про проект Закону про деякі питання заборгованості ВАТ «Оріана» (реєстр. № 3679, н.д. Насалик І.С.).

10. Про проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо заборгованості ВАТ «Оріана») (реєстр. № 3680 н.д. Насалик І.С.).

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування