03 червня 2015
1400

Засідання Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (вул. Садова, 3а, к.416).

Порядок денний:

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Постанови про присвоєння назви Гідності та Свободи площі біля Головпоштамту в місті Києві (реєстр. 2237, н.д. Д.Лінько)

2.  Проект Постанови про позбавлення державних нагород України та інших форм відзначення осіб, які сприяли чи підтримували збройну агресію Російської Федерації проти України або своїми діями створили загрозу національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України (реєстр. №2858, н.д. С.Висоцький, А.Герасимов, І.Геращенко, М.Іонова, П.Кишкар, Ю.Луценко, Д.Лубінець, А.Левус, О.Сотник)

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України Про державну службу (щодо окремих питань заохочення державних службовців до підвищення кваліфікації шляхом навчання в Національній академії державного управління при Президентові України) (реєстр. №2218, н.д. Д.Макар’ян, О.Гончаренко, Д.Лінько, Т.Пастух)

4. Проект Постанови про призначення позачергових виборів депутатів Запорізької міської ради та Запорізького міського голови (реєстр. №1391, н.д. О.Ляшко, О.Березюк, С.Соболєв)

5. Проект Постанови про призначення позачергових виборів Полтавського міського голови (Полтавська міська рада Полтавської області) (реєстр. 1907, н.д. С.Каплін)

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з побутовими відходами (реєстр. №1742, н.д. І.Куліченко, А.Романова)

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у сфері поводження з побутовими відходами (реєстр. №1742-1, н.д. О.Кодола, С.Скуратовський, А.Шинькович, І.Крулько, В.Сташук, Д.Андрієвський, В.Сидорчук)

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про звернення громадян” щодо прав Героїв України та ветеранів війни (реєстр. 2428, н.д. Д.Ярош)

 

ІІІ. Інше

 

9. Про Рекомендації комітетських слухань Питання тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

10. Про Рекомендації комітетських слухань Проблеми малих міст при проведенні реформи місцевого самоврядування та бюджетної децентралізації.

11. Про звернення окремих органів місцевого самоврядування стосовно проведення адміністративно-територіальної реформи в Україні та недопущення ліквідації районів.

12Про звернення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України стосовно надання роз’яснення окремих положень Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад” в частині визначення строків здійснення окремих етапів об’єднання.

13. Про інформацію Робочої групи Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування щодо підготовки проектів Законів України Про державну службу" (реєстр. №2490) та Про службу в органах місцевого самоврядування (реєстр. №2489) до другого читання.

14. Про інформацію Робочої групи Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування з підготовки єдиного проекту Закону України про внесення змін до Закону України “Про столицю України – місто-герой Київ.

 

Вхід за картками акредитації

 

 

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування