02 квітня 2015
1500

 

Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти проводить виїзне засідання в місті Сєверодонецьк Луганської області на тему: «Про освітні потреби різних категорій громадян у зв’язку з проведенням антитерористичної операції».

У засіданні візьмуть участь народні депутати України - члени Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, працівники секретаріату Комітету, представники Міністерства освіти і науки України, працівники Луганської обласної державної адміністрації та обласної ради, департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, Луганського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, начальники відділів освіти районних державних адміністрацій, керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів  Луганської області. 

Перед засіданням Комітету заплановані зустрічі з педагогічними працівниками - представниками системи дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, професійно-технічної, вищої освіти Луганської області.

Захід відбудеться в приміщенні Луганської обласної державної адміністрації за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59.

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування