16 січня 2019
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


Засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (вул. Садова, 3-а, к.727).

Порядок денний:

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконні дії стосовно державних нагород, незаконне носіння військової форми одягу та наругу над місцем поховання захисника суверенітету та територіальної цілісності України та деяких інших осіб» (реєстр. № 9217), поданий народними депутатами України Тетеруком А.А., Третьяковим О.Ю. та іншими. Друге читання.

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення кримінальної відповідальності за порушення вимог охорони та використання пасовищ і сінокосів» (реєстр. № 8523), поданий народним депутатом України Кривохатьком В.В. Перше читання.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 15 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо розширення переліку підстав для притягнення до адміністративної відповідальності військовослужбовців та інших осіб, на яких поширюється дія дисциплінарних статутів)» (реєстр. № 8231), поданий народним депутатом України Мураєвим Є.В. Перше читання.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо мінімізації засмічення населених пунктів)» (реєстр. №1103-доопрацьований), поданий народними депутатами України Бубликом Ю.В., Левченком Ю.В., Осуховським О.І. та іншими.  Перше читання. (Виноситься втретє).

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб» (реєстр. №2342а), поданий народним депутатом України Дмитренком О.М. Комітет головний. Перше читання. (Виноситься втретє).

6. Про Звіт за підсумками роботи Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності за дев’яту сесію Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2018 р. – січень 2019 р.).

7. Про пропозиції Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності до проекту Порядку денного десятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2019 р.).

8. Про план роботи Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на десяту сесію Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2019 р.).

9. Про орієнтовний календарний план проведення засідань Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на період роботи десятої сесії Верховної Ради України VIII скликання (лютий – липень 2019 р.).

10. Різне

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування