17 січня 2019
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


Засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення (вул. Банкова, 6-8, к. 525).                 

Порядок денний:

1. Про схвалення рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Шляхи розв’язання проблем щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати», які відбулися 19 грудня 2018 року

2. Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення відносин у сфері пенсійного забезпечення) (р.№ 9032, н.д. Каплін С.) (Комітет головний)

3. Проект Постанови про заходи з подолання загроз зовнішньої трудової міграції та захисту прав трудових мігрантів (р.№ 9214, н.д. Королевська Н. та ін.) (Комітет головний)

4. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р. № 7120, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

5. Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» (р. № 7121, н.д. Папієв М.) (Комітет головний)

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо приведення чинного законодавства у відповідність із офіційним перекладом Конвенції про права осіб з інвалідністю і Факультативним протоколом до неї) (р.№ 8344, Кабінет Міністрів України)

7. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (р.№ 8402, Кабінет Міністрів України)

 Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування