11 липня 2018
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму (вул. Садова, 3а, кім. 1016).

Порядок денний:

1.     Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення соціального захисту дітей, (р. №7217, Кабінет Міністрів України).

2.     Проект Постанови про заходи із забезпечення захисту сімейних цінностей та інституту сім'ї в Україні, (р. №8521, н.д. Унгурян П.Я., Білозір О.В., Дехтярчук О.В. та інші).

3.     Проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Президента України, Кабінету Міністрів України, щодо забезпечення формування засад державної сімейної політики - розробки та запровадження Національної сімейної стратегії, ( р. №8444, н.д. Вілкул О.Ю.).

4.     Проект Постанови про невідкладні заходи щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, (р. №8546, н.д. Ричкова Т.Б., Масоріна О.С., Королевська Н.Ю. та інші).

5.     Про план роботи Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму на вересень 2018 - січень 2019 року.

6.     Про пропозиції до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування