17 травня 2018
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Захід присвячено висвітленню подій інституційного становлення державної служби, що була започаткована в добу Української Держави часів гетьмана Павла Скоропадського. У 1918 році, вперше в історії України, на законодавчому рівні  закріпили засади функціонування інституту державної служби та статус державного службовця.

В експозиції «100-річчя державної служби України» будуть представлені ключові етапи становлення та розвитку в Україні професійної і політично нейтральної державної служби європейського зразка.

Ініціаторами проведення експозиції виступили Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування та Національне агентство України з питань державної служби. Організатори сподіваються, що проект приверне увагу суспільства до традицій та професійних надбань української державної служби в контексті загальноєвропейського погляду на державну службу.

Організатори запрошують на відкриття експозиції 17 травня 2018 року о 12.00.

Експозицію буде представлено протягом 17 та 18 травня в кулуарах ІІІ-го поверху будинку Верховної Ради України (вул. М. Грушевського, 5).

Вхід за картками акредитації.  

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування