18 січня 2018
1415

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (вул. Садова, 3а, к. 330).

Порядок денний:

1. Про проведення конкурсів із визначенням кандидатів у члени Комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України та Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами одержаними від корупційних та інших злочинів. 

2. Про проект положення щодо організації та проведення щорічного конкурсу із відбору кандидата від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України.

3. Про проект положення щодо організації та проведення щорічного конкурсу із відбору кандидата від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами одержаними від корупційних та інших злочинів. 

4. Про оголошення конкурсу  щодо відбору кандидата від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро України.

5. Про оголошення конкурсу  щодо відбору кандидата від Верховної Ради України у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами одержаними від корупційних та інших злочинів. 

6. Про проект пропозицій Комітету до проекту порядку денного пленарних засідань восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

7. Про проект Звіту про підсумки роботи Комітету у вересні 2017 року – січні 2018 року.

8. Про проект плану  роботи Комітету на лютий – липень 2018 року.

9. Про розклад засідань Комітету на лютий 2018 року.

Вхід за картками акредитації

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування