17 січня 2018
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


Засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (вул. Садова, 3а, к. 416).

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1.   Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо професійного навчання державних службовців (реєстр. №7009, н.д. А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, Л.Зубач, В.Курило, А.Вадатурський, О.Сотник, О.Юринець, В.Пташник, О.Рябчин, Ю.Бублик, Н.Качер-Бучковська, І.Подоляк, В.Голуб, О.Мушак, О.Різаненко)

2.   Про проект Закону про громадські слухання (реєстр. №2295а, н.д. О.Бойко, О.Ледовських, М.Федорук, О.Черненко, І.Попов, С.Кудлаєнко, В.Денисенко)

3.   Про проект Закону про місцеві ініціативи (реєстр. №2296а, н.д. О.Бойко, О.Ледовських, М.Федорук, О.Черненко, І.Попов, С.Кудлаєнко, В.Денисенко)

4.   Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” (щодо Статуту територіальної громади та форм безпосередньої участі мешканців у здійсненні влади) (реєстр. №3634, н.д. Л.Зубач, О.Березюк, І.Подоляк)

5.   Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо статутів територіальних громад (реєстр. №7297, КМУ, В.Гройсман)

6.   Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо статутів територіальних громад (реєстр. №7297-1, С.Заліщук, А.Шкрум)

II. Інші

7. Про дослідження Лабораторії законодавчих ініціатив “Пропозиції до політики щодо врегулювання статуса депутата місцевої ради”

8. Про аналітичний звіт “На півдорозі: “Децентралізація”, реформа фінансів органів місцевого самоврядування та реорганізація державного сектору в Україні у 2014 - 2016 роках”, підготовлений в рамках діяльності шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”  (автори: Тоні Левітас (США), Ясміна Джийкіч (Боснія)).

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування