20 грудня 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися


Засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (вул.Садова, кім. 416).

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 1.   Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну службу” щодо уточнення переліку документів необхідних для участі в конкурсі (реєстр. №7313, н.д. С.Власенко, А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, О.Бойко, Ю.Бублик, М.Федорук, Л.Зубач, О.Березюк)

2.   Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну службу” щодо надання стипендії для навчання осіб в провідних навчальних закладах світу та подальшого вступу на державну службу (реєстр. №7008, н.д. А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, Л.Зубач, А.Вадатурський, О.Сотник, О.Юринець, В.Пташник, О.Рябчин, Ю.Бублик, Н.Качер-Бучковська, І.Подоляк, В.Голуб, О.Мушак, О.Різаненко

3.   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо професійного навчання державних службовців (реєстр. №7009, н.д. А.Шкрум, О.Ледовських, О.Дехтярчук, А.Река, В.Гуляєв, Л.Зубач, В.Курило, А.Вадатурський, О.Сотник, О.Юринець, В.Пташник, О.Рябчин, Ю.Бублик, Н.Качер-Бучковська, І.Подоляк, В.Голуб, О.Мушак, О.Різаненко)

4.   Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо утворення, реорганізації і ліквідації, найменування і перейменування місцевих державних адміністрацій (реєстр. №6641, В.Гройсман)

5.   Про призначення окремих позачергових місцевих виборів та про зміну дати призначення позачергових виборів у проектах постанов з реєстр. №№6413 – 6413-73, 5618-20, 6555, 6666, 7102, 7103.

 II. Інші питання

6.   Про стан реалізації Стратегії реформування державного управління України на 2016-2020 роки

7.   Про Роз’яснення Комітету щодо застосування положень статті 20 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 №889-VIII в частині зарахування до досвіду роботи на посадах державної служби категорій «Б» і «В» періодів роботи до набрання чинності цим  Законом

8. Про дослідження Лабораторії законодавчих ініціатив “Пропозиції до політики щодо врегулювання статусу депутата місцевої ради”.

Вхід за картками акредитації

 

 

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування