14 грудня 2017
1400

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин проводитиме «круглий стіл» на тему: «Гарантії прав людини відповідно до міжнародних стандартів. Міжнародний досвід та практична підтримка населення, постраждалого від воєнного конфлікту на сході України, з метою досягнення порозуміння та підтримання миру».

Метою проведення «круглого столу» є прагнення привернути увагу законодавців, уряду, громадянського суспільства, міжнародних організацій до порушення прав людини на тимчасово окупованій території сходу України, до проблем людей, які проживають в умовах воєнного конфлікту, та створення гуманітарних, соціальних та правових моделей існування громадян України на території воєнного конфлікту.  

До участі у заході запрошуються народні депутати України, представники  України у Мінській тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на сході України, а також представники органів державної влади, наукового середовища, громадських та міжнародних організацій.

Адреса: вул. Грушевського 18/2, к.12.

Початок реєстрації учасників о 13.00.

Координатор заходу: керівник програми «Миротворчі процеси на Сході України» Тетяна Перченко ((098)885-05-76; e-mail: tatadvokat2@gmail.com, т.255-40-36, k_prav_lud@v.rada.gov.ua).

Вхід за картками акредитації через 9-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування