22 листопада 2017
1100

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (вул. Садова, 3а, к. 330).

Порядком денним передбачені обговорення:

- кримінальних проваджень, відкритих Національним антикорупційним бюро України щодо заяви директора департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя Національного агентства з питань запобігання корупції Соломатіної Г.Ж. щодо фальсифікацій керівництвом Національного агентства результатів спеціальних та повних перевірок декларацій та за фактом подання Головою Національного агентства з питань запобігання корупції Корчак Н.М. завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави;

- повідомлення народного депутата України Геращенка А.Ю. на засіданні Комітету з питань запобігання і протидії корупції 15 листопада поточного року про можливі неправомірні дії директора Національного антикорупційного бюро України Ситника A.C.

На засідання запрошені: Заступник Генерального прокурора України - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницький Н.І., директор Національного антикорупційного бюро України Ситник A.C., Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Корчак Н.М. та інші члени Національного агентства.

Захід відбудеться за участю народних депутатів України, громадських організацій, які здійснюють діяльність щодо запобігання корупції, міжнародних та українських експертів у сфері запобігання та протидії корупції.

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування