15 листопада 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (вул. Садова, 3а, к. 330).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд

Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 3)

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості для суспільства інформації про фінансування діяльності громадських об'єднань та використання міжнародної технічної допомоги (реєстр. № 6674, суб’єкт права законодавчої ініціативи – Президент України).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належного доступу Національного агентства з питань запобігання корупції до інформації, необхідної для реалізації його повноважень (реєстр.        № 7276, суб’єкт права законодавчої ініціативи – Кабінет Міністрів України).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо доповнення переліку суб’єктів декларування Президентами України, після перебування на посаді (реєстр. № 6399, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Кривохатько В.В.).

Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд

Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 15)

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення законодавства у сфері проходження військової служби у відповідність до законодавства у сфері запобігання корупції та очищення влади) (реєстр. № 6051 доопрацьований, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Вінник І.Ю.).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо оплати праці працівників окремих державних органів (реєстр. № 6441, суб’єкт права законодавчої ініціативи – Кабінет Міністрів  України).

Про проект Закону про Державний бюджет України на 2018 рік (реєстр. № 7000, суб’єкт права законодавчої ініціативи – Кабінет Міністрів  України).

 

Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності  вимогам антикорупційного законодавства (індекс 16) 

та з метою проведення антикорупційної експертизи (індекс 17)

Про проекти нормативно-правових актів (проекти законів України та проекти постанов Верховної Ради України щодо відповідності вимогам антикорупційного законодавства та результатів проведення антикорупційної експертизи).

Про перегляд проектів нормативно-правових актів

Про проект Постанови про створення депутатської робочої групи з питань перевірки фактів законності виплати премій керівникам та заступникам керівників правоохоронних органів, членам Національного агентства з питань запобігання корупції, міністрам та їх заступникам у 2016 році (реєстр. № 6526, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України               Каплін С.М.).

 

Про проект Постанови про створення депутатської робочої групи з питань перевірки фактів порушень законодавства при присвоєнні спеціальних звань поліції (реєстр. № 6742, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Каплін С.М.).

Про проект Постанови про створення депутатської робочої групи з питань перевірки фактів неефективного та нецільового використання коштів Державного бюджету України при фінансуванні проекту «Європейський вал» («Стіна») (реєстр. № 7024, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Каплін С.М.).

Про проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» (щодо переліку спеціалізованих організацій, що здійснюють закупівлі) (реєстр. № 6245, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народний депутат України Богомолець О.В.).

Початок формиКінець форми

 

Проекти нормативно-правових актів,

в яких виявлено корупціогенні фактори (індекс 17)

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про гуманітарну допомогу» щодо спеціально уповноваженого державного органу з питань гуманітарної допомоги (реєстр. № 5475, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народні депутати України  Третьяков О.Ю., Бурбак М.Ю. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо забезпечення внутрішніх потреб населення України в природному газі) (реєстр. № 5459-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Мураєв Є.В.).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної реєстрації прав на об'єкти меліоративних систем (реєстр. № 5500, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Хлань С.В.).

Про проект Закону про демонополізацію спиртової галузі за участі трудових колективів (реєстр. № 5516, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Євтушок С.М., Крулько І.І.).

Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо плати за землю (реєстр. № 5551, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Мартиняк С.В.).

Про проект Закону про внесення змін до статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (реєстр. № 5578, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Сольвар Р.М., Вадатурський А.О., Яценко А.В.).

Про проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо плати за землю (реєстр. № 5552, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Мартиняк С.В.).

Про проект Закону про додаткові заходи підвищення рівня обороноздатності держави та соціального захисту громадян України шляхом застосування механізмів цивільної конфіскації (реєстр. № 5557, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Бурбак М.Ю.,             Тетерук А.А. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про очищення влади» (щодо вдосконалення правових норм) (реєстр. № 5563, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народні депутати України Кіраль С.І., Голуб В.В.).

Про проект Закону про лікарське самоврядування (реєстр. № 5617, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народний депутат України Мусій О.С.).

 

 Про проект Закону про лікарське самоврядування (реєстр. № 5617-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народний депутат України        Богомолець О.В.).

Про проект Закону про внесення змін до Прикінцевих положень Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (реєстр. № 5718, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народний депутат України Долженков О.В.).

Про проект Закону про регулювання виробництва, використання, ввезення та розповсюдження на території України полімерних пакетів (реєстр. № 6020, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Шинькович А.В., Кривошея Г.Г., Поляков М.А.).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення строку прийняття процесуального рішення прокурором під час досудового розслідування) (реєстр. № 6057, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Македон Ю.М.).

Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання інвестиційної діяльності шляхом передбачення можливості відстрочки орендної плати  (реєстр. № 6076, суб’єкт права законодавчої ініціативи –  народні депутати України Дзюблик П.В., Кривенко В.В. та інші).

Початок форми

Кінець форми

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо технічного регулювання у сфері спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку та інших технічних засобів негласного отримання інформації  (реєстр. №6221, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Бублик Ю.В.).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну службу» (щодо уточнення окремих положень) (реєстр. № 6227, суб’єкт права законодавчої ініціативи Кабінет Міністрів України).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо пропаганди чи реклами наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) (реєстр. № 6307, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Голубов Д.І.).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про оренду землі» (щодо забезпечення збалансованого соціально-економічного розвитку сільських територій) (реєстр. № 6464, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Шинькович А.В., Герега О.В. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні (реєстр. № 6540, суб’єкт права законодавчої ініціативи Кабінет Міністрів України).

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення права на пенсію у випадках не перерахування роботодавцями страхових внесків (реєстр. № 6599, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України Одарченко Ю.В.).

Початок форми

Кінець форми

Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо продовження строку дії експерименту про державну підтримку суднобудівної промисловості та поширення підтримки на всі підприємства, які здійснюють суднобудівну діяльність (реєстр. № 6732, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Вадатурський А.О., Кривенко В.М. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку із проведенням економічного експерименту щодо державної підтримки суднобудівної промисловості (реєстр. № 6733, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Вадатурський А.О., Ільюк А.О. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України у зв'язку із проведенням економічного експерименту щодо державної підтримки суднобудівної промисловості (реєстр. № 6734, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Вадатурський А.О., Ільюк А.О. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відновлення конкурентоспроможності судноплавства України (реєстр. № 6735, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Вадатурський А.О., Кірш.О.В. та інші).

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо посадового окладу судді (реєстр. № 6750, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народний депутат України              Бублик  Ю.В.).

Початок форми

Кінець форми

Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» щодо посадового окладу судді (реєстр. № 6750-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України          Мосійчук І.В., Юзькова Т.Л.).

Про проект Закону про внесення змін до підрозділу 2 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних (реєстр. № 7115, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Южаніна Н.П., Продан О.П. та інші).

Різне.

Про заяву директора департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя Національного агентства з питань запобігання корупції Саламатіної Г.Ж. щодо фальсифікацій керівництвом Національного агентства результатів спеціальних та повних перевірок декларацій.

 

Про розгляд звернення народного депутата України – Секретаря Комітету  Добродомова Д.Є. з приводу критичної ситуації, що склалася на стратегічному для м. Луцьк підприємстві – ДКП «Луцьктепло».


Вхід за картками акредитації

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування