14 листопада 2017
1600

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Офіційне відкриття Міжнародної акції "Українська політика та ЗМІ очима молоді", організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно зі Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій за підтримки Міністерства інформаційної політики України, міжфракційного депутатського об'єднання "Співпраця: Україна - Діаспора" та громадської спілки "Промінь Україна" (вул. Грушевського, 18/2, к.12).

Метою проведення зазначеного заходу є активізація участі української молоді, яка мешкає в Україні та за кордоном, у громадському і суспільно-політичному житті держави шляхом стажування в Українському Парламенті, органах виконавчої влади та засобах масової інформації.

Участь у заході братимуть 40 учасників, з них: 10 учасників - представники молоді з України та 30 учасників - українська молодь діаспори, яка проживає у 21 країні світу (Грузія, Молдова, Литва, Італія, Російська Федерація, Чеська Республіка, Фінляндія, Ізраїль, Словаччина, Естонія, Німеччина, Австралія, Угорщина, Румунія, Польща, Аргентина, Греція, Бразилія, Франція, Казахстан, Сербія).

Акція триватиме з 14 по 20 листопада.

 Додаткова інформація щодо заходу за тел.: (044) 284 30 26 (Марія Карчевич).

Вхід за картками акредитації через 9-й під'їзд

 



Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування