14 листопада 2017
1200

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції (вул. Грушевського, 5, кулуари другого поверху).

Порядок денний:

І. Законопроект, за якими Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2018 року строку дії Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про Міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року (реєстр.№0169 від 30.10.2017; Президент України)

ІІ. Законопроекти, що належать до пріоритетних сфер адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу, регулюються нормами і принципами СОТ та стосуються зобов’язань України в рамках Ради Європи:

2. Проект Закону про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність (реєстр.№6016-д від 03.02.2017; н.д. Н.Южаніна та інші)

III. Щодо стану виконання плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

Вхід за картками акредитації через 1-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування