25 вересня 2017
1000

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

 

До участі у лекції запрошуються студенти, студенти юридичних факультетів, юристи, активна зайнята молодь, представники громадських організацій та громадські активісти

 

25 вересня 2017 року о 10.00 Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів запрошує взяти участь у публічній лекції «Законність для законодавців».

 

Лектор: Оксана Сироїд, Заступник Голови Верховної Ради України.

 

Коли ведуться дискусії щодо культури законності, то дуже часто предметом таких дискусій є: ефективність інституцій, які впроваджують норми в життя, повсякденна культура громадян, або життєздатність правозахисних механізмів та інституцій. В той же час поза увагою залишається питання культури законності ключових суб’єктів нормотворення в Україні – народних депутатів України. Наскільки високим є рівень політичної та правової культури законодавців, чому відбуваються ті чи інші порушення в процесі нормотворення, а також як законність законодавців впливає на загальний рівень культури законності в державі? Ці та інші питання будуть обговорені під час лекції для молоді «Законність законодавців».

 

Місце проведення: Верховна Рада України, вул. Грушевського, 18/2, кім. 11

Час проведення: понеділок, 25 вересня 2017 року о 10.00 (реєстрація о 09.30)

Вхід за картками акредитації.

 

Контактна особа: Черпак Ірина

тел.: 067 242 80 91

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування