06 жовтня 2017
1300

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки проводитиме «круглий стіл» на тему: «Орієнтири для інвестора. План дій для ефективної роботи видобувної галузі» (вул. Грушевського, 5, конференц-зал).

Мета заходу – обговорення змін у законодавстві України, необхідних для залучення інвесторів у галузь видобутку, та презентація Дорожньої карти розвитку і подальшого реформування видобувного сектору.

Під час дискусії учасники обговорять виявлені причини неефективності законодавства української видобувної галузі, а також рішення, необхідні для усунення існуючих проблем, та чіткі кроки щодо їх подальшої реалізації.

До участі запрошені депутати профільних комітетів Верховної Ради України, представники Міненерговугілля, Мінекології, Держенергоефективності, НКРЕКП, Інституту управління природними ресурсами (NRGI), видобувних компаній, профільних неурядових організацій, міжнародних експертів та провідних ЗМІ.

Зацікавлених в участі у заході просимо зареєструватися за допомогою прикріпленої форми: https://goo.gl/8hr3CK до 12:00 5 жовтня.

Вхід за картками акредитації через 1-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування