20 вересня 2017
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю (вул. Банкова, 6-8, к.319).

Порядок денний:

 І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено  головним:

Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (реєстр. № 5697, друге читання, повторний розгляд).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення вимог законів України, спрямованих на створення безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю до будівель і споруд (р. № 6536, КМУ).

Проект Постанови про проголошення в Україні 29 серпня Днем вшанування пам'яті загиблих учасників антитерористичної операції (р. № 5066-д, н.д. О.Третьяков, А.Тетерук та ін., з урахуванням листа н.д. А.Тетерука)

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні (р. № 6540, КМУ).

Інші питання:

Про звернення Міністерства соціальної політики України від 28.07.2017 за № 15349/0/2-17/17 щодо попереднього розгляду у Комітеті розробленого Міністерством проекту закону України про внесення змін до деяких законів України.

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування