07 червня 2017
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики (вул. Грушевського, 26/1, поверх 12, готель “Київ”).

Порядок денний:

1. Про звернення колективу Державної наукової установи «Енциклопедичне видавництво»  щодо рейдерського захоплення приміщення видавництва у Києві по вулиці Богдана Хмельницького, 51-а.

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» (щодо розповсюдження продукції друкованих засобів масової інформації державною мовою), (реєстр. № 1237 від 04.12.2014р., внесений народними депутатами України Ю.Бубликом, О.Осуховським та інш.).

3. Проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів фінансування з країни-агресора «Телеканалу «Інтер», що становить загрозу національній безпеці України (реєстр. № 6511 від 25.05.2017р., внесений народним депутатом України О.Ляшком).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення офіційної публікації законів України та інших нормативно-правових актів (реєстр. № 6518 від 26.05.2017р., внесений народними депутатами України О.Ляшком, В.Литвином).

5. Різне.

    Про розгляд напрацьованих за результатами комітетських слухань та робочих груп відповідних законодавчих ініціатив:

- про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення;

- про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» щодо удосконалення механізму реформування друкованих засобів масової інформації»;

- про проект Закон України «Про аудіовізуальні медіа послуги».

 Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування