30 березня 2017
1400

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

30 березня о 14-00 відбудеться «круглий стіл» на тему: «Проект Трудового кодексу України – шлях до демократизації трудових відносин чи спроба остаточного встановлення монополії роботодавця?» (вул. Банкова 6-8, кім. 525).

Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення 15 березня 2017 року було розглянуто і погоджено проект нового «Трудового Кодексу», який планується бути винесеним на друге читання.

Експерти галузі соціального та трудового права, незалежні профспілки мають необхідність обговорити окремі його розділи на відповідність Європейським нормам та цінностям, адже Україна обрала шлях гармонізації українського законодавства з європейським. Також потребує відкритого обговорення і питання - що отримає пересічний українець у разі прийняття Трудового Кодексу.

Пропозиції та заявки з контактною інформацією (ПІБ, № тел., e-mail, назва організації, посада) щодо долучення до участі у засіданні «круглого столу» надсилайте на адресу: uatradeunion@gmail.com. Контактна особа: Володимир Мосенко (067-320-06-45). 

Вхід за картками акредитації

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування