22 лютого 2017
1430

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

 

Засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення (вул. Банкова, 6-8, к. 525).                 

Порядок денний:

І. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо приведення у відповідність назви документа дозвільного характеру (реєстр. №5628,  Кабінет Міністрів України)

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо повернення до сплати єдиного соціального внеску в залежності від наявності доходу суб'єктів малого і середнього підприємництва та запобігання їх масовому припиненню (р. № 5644, н.д. Вілкул О.)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження додаткових гарантій належної діяльності професійних спілок) (р. № 5469, н.д. Мураєв Є.)

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 42 Кодексу законів про працю України щодо захисту трудових прав працівників передпенсійного віку (р. № 5564, н.д. Білозір О. та ін.)

5. Проект Закону про внесення зміни до статті 25 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо обчислення страхового стажу (р. № 4910 дооп., н.д. Драюк С., Бабій Ю.)

6. Проект Постанови Верховної Ради України про деякі питання підвищення державних соціальних стандартів і гарантій та розробки Концепції соціального розвитку України (р. № 5345 н.д.Королевська Н., Солод Ю.) 

7. Проект Постанови Верховної Ради України про заслуховування інформації Кабінету Міністрів України про реальний стан сфери соціального захисту населення та заходи з подолання соціальної кризи (р. № 5338, н.д.Королевська Н., Солод Ю.) 

8. Проект Закону про внесення зміни до статті 2-1 Кодексу законів про працю України щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу (р.№ 4070, н.д. Ляшко О., Рабінович В.)

ІI. Законопроекти, з  опрацювання яких Комітет не є головним:

9. Проект Закону про мораторій на примусову реалізацію житла, нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій за несплату житлово-комунальних послуг (р.№ 5250, н.д. Лабазюк С. та ін.)

- Проект Закону про встановлення мораторію на виселення, стягнення житла, нарахування та стягнення пені та інших штрафних санкцій за несплату житлово-комунальних послуг (р.№ 5250-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

10. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо додаткового захисту прав працюючих шляхом гарантування безпеки ведення робіт, боротьби з надмірним навантаженням та тіньовою економікою) (р.№ 3169, н.д. Мартиняк С. та ін.)

11. Проект Закону про попередження інвалідності та систему реабілітації в Україні (р.№ 4458, н.д. Сисоєнко І. та ін.)

12. Проект Закону про внесення змін до статті 30 Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (щодо членів сім'ї, які мають право на пенсію в разі втрати годувальника) (р.№ 5366, н.д. Тетерук А.)

13. Проект Закону про розвиток сільського господарства та сільських територій в 2017 - 2022 рр. (інтегральне село) (р.№ 4945, н.д. Деркач А., Лабазюк С. та ін.)

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування