Апарат Верховної Ради України та Програма USAID "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво" запрошує організації долучатися до реєстрації на участь у 10-й традиційній презентації-виставці ресурсів організацій, що надають технічну, аналітичну та консультативну допомогу Верховній Раді України під назвою "Інформаційний ярмарок – 2018".

"Інформаційний ярмарок – 2018" планується провести 15-16 травня 2018 року у сесійній частині Верховної Ради України на 3 поверсі за адресою: вул.Грушевського, 5.

Виставка триватиме два дні, протягом яких організації-учасники матимуть змогу презентувати свої інформаційні матеріали народним депутатам України, помічникам-консультантам народних депутатів, працівникам секретаріатів парламентських комітетів, фракцій та груп, структурних підрозділів Апарату Верховної Ради України.

Крім того, на Ярмарку буде презентовано оновлений довідник організацій/проектів/ програм міжнародної донорської та технічної допомоги, який готує Програма USAID РАДА. Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша організація/проект/програма увійшли до цієї публікації, просимо зробити відповідну відмітку в анкеті. З минулорічним довідником можна ознайомитися за посиланням: ДОВІДНИК.

Для участі у Ярмарку та/або розміщення інформації у Довіднику необхідно заповнити заявку за посиланням:  РЕЄСТРАЦІЯ.

Кінцевий термін подачі заявок:

18:00, 20 квітня (п’ятниця) 2018 року.

Зверніть увагу, що у звязку з обмеженим простором для проведення заходу, лише 45 організацій зможуть взяти участь у заході. Організатори залишають за собою право провести відповідний відбір організацій на підставі їх досвіду співпраці з Верховною Радою України, а також ресурсів, які заплановано представити на заході.

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку