Publish

Для акредитації необхідно подати до Прес-служби Апарату Верховної Ради України комплект документів на ім’я керівника Прес-служби:

-         поштою: 01008, м.Київ, вул. Грушевського, 5, Прес-служба Апарату Верховної Ради України


 

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ПОДАННЯ НА АКРЕДИТАЦІЮ

(для вітчизняних ЗМІ)

Керівнику Прес-служби

Апарату Верховної Ради України


(Повне найменування ЗМІ) просить Вас надати акредитаційні картки для висвітлення роботи Верховної Ради України ІХ скликання.

дата і номер державної реєстрації;

адреса редакції;

адреса електронної пошти;

прізвище, ім'я та по батькові журналіста(ів), технічного(их) працівника(ів) засобу масової інформації, щодо якого(их) вноситься подання;

номери засобів зв'язку.

Подання вноситься на бланку редакції за підписом керівника засобу масової інформації (або іншої уповноваженої особи).

До подання додаються копії документів, що посвідчують особу журналіста(ів), технічного(их) працівника(ів) (паспорт та редакційне посвідчення), та по 2 фотокартки на кожну заявлену особу розміром 30х40 мм.

Засіб масової інформації у поданні має надавати додаткову інформацію про засіб масової інформації (прізвище, ім'я, по батькові керівника, номери телефонів керівника, номери телефонів, факсу та електронну адресу служби інформації засобу масової інформації).

Печатка                        Підпис

***

 

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ПОДАННЯ НА АКРЕДИТАЦІЮ

(для зарубіжних ЗМІ)

Керівнику Прес-служби

Апарату Верховної Ради України


(Повне найменування ЗМІ українською, англійською мовами та мовою країни походження) просить Вас надати акредитаційні картки для висвітлення роботи Верховної Ради України ІХ скликання.

адреса редакції;

номери засобів зв'язку кореспондентського пункту в Україні та адреса електронної пошти;

прізвище, ім'я та по батькові журналіста(ів), технічного(их) працівника(ів) засобу масової інформації, щодо якого(их) вноситься подання.

До подання додаються копії документів, що посвідчують особу журналіста(ів), технічного(их) працівника(ів) (паспорт, редакційне посвідчення або прес-карта), та по 2 фотокартки на кожну заявлену особу розміром 30х40 мм.

Печатка                        Підпис

***

 

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВИ НА АКРЕДИТАЦІЮ

(для журналістів та технічних працівників, які є або не є штатними чи позаштатними працівниками вітчизняного або зарубіжного засобу масової інформації)

Керівнику Прес-служби

Апарату Верховної Ради України


Я, (прізвище, ім'я та по батькові), прошу Вас надати мені акредитаційну картку для висвітлення роботи Верховної Ради України ІХ скликання.

Адреса;

номер засобу зв'язку;

адреса електронної пошти.

До заяви додаються копії двох документів: документу, що посвідчує особу, та документу, що засвідчує її професійну належність (паспорт та диплом про освіту/ редакційне посвідчення/ документ, виданий професійним об'єднанням журналістів/ прес-карта) та 2 фотографії заявника розміром 30х40 мм.

Журналіст або технічний працівник, який не є штатним чи позаштатним працівником засобу масової інформації, також може акредитуватися за поданням засобу масової інформації, з яким він співпрацює (з дотриманням вимог підпунктів 9.1-9.5 пункту 9 Положення про порядок акредитації журналістів, працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України).

Підпис

***


 

Повернутись до публікацій

Версія для друку