Працівники Апарату Верховної Ради, які працюють в Апараті перший рік, проходили навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації у галузі знань “Публічне управління та адміністрування”.

Навчання новопризначених працівників Апарату без відриву від основної роботи є невід’ємною складовою їх адаптації до особливостей роботи Верховної Ради та її Апарату, а також слугує стимулом для подальшого самовдосконалення та саморозвитку. Необхідність такого навчання передбачена системою підвищення рівня професійної компетентності державних службовців Апарату та законодавством України з питань державної служби.

У процесі навчання розглянуто ряд актуальних питань – від організаційно-правових засад публічного управління та євроатлантичної інтеграції до особливостей забезпечення документування та документообігу в Апараті.

До проведення занять були залучені провідні науковці та тренери Національної академії державного управління при Президентові України, Інституту законодавства Верховної Ради України, Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України, Київського національного торговельно-економічного університету, Національної академії педагогічних наук України, фахівці Програми USAID РАДА, Національного агентства з питань запобігання корупції. Своїм досвідом щодо особливостей роботи в Апараті Верховної Ради із новими працівниками поділилися фахівці-практики – керівники структурних підрозділів та інші працівники Апарату, які мають релевантний практичний досвід та безпосередньо займаються розробкою та опрацюванням законопроектів.

Підбиваючи підсумки навчання Перший заступник Керівника Апарату Верховної Ради – керуючий справами Петро Боднар наголосив на необхідності подальшого підвищення працівниками рівня своєї професійної компетентності, критично мислити, вміло застосовувати на практиці професійні знання, уміння та навички.



В. о. директора Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Алла Бідюк поінформувала про результати тестування за підсумками навчання та анкетування працівників.

Учасники навчання поділилися своїми враженнями від освітнього процесу та внесли пропозиції щодо удосконалення такого навчання у подальшому.

За результатами проходження навчання працівникам Апарату Верховної Ради вручено свідоцтва про підвищення кваліфікації.

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

23 квітня 2024 18:12
21 квітня 2024 12:12
18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31