Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2017 рік та Календарного плану масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України на 2017 рік, затверджених Міністерством молоді та спорту України, з 22 по 25 червня цього року в місті Скадовську Херсонської області проведена Всеукраїнська Колосіада серед голів об'єднаних територіальних громад, сільських та селищних голів, старост, присвячена Дню Конституції України та Дню заснування Міжнародного олімпійського комітету.

Колосіада проходила під патронатом Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Офіційний організатор змагань – Всеукраїнське ФСТ "Колос" АПК України

На місцевому стадіоні "Колос" урочистим маршем пройшли збірні 18 областей України – голови об’єднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських, селищних голів і старост, учасники Всеукраїнських фінальних змагань сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з важкої атлетики та Всеукраїнських фінальних змагань з футболу серед команд дівчат на кубок «Золотий колос України» ВФСТ «Колос» АПК України 2017року».

Голова Всеукраїнського ФСТ "Колос" АПК України Олександр Мендусь у вітальному слові побажав учасникам проявити свій спортивний характер, продемонструвати волю до перемоги, а головне - усім миру, добра та злагоди, успіхів у фізичному, інтелектуальному розвитку та гарних досягнень, що є основою формування нового покоління українців.

Було озвучено вітання Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. У свою чергу, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської облдержадміністрації Юрій Семченко оголосив вітання від Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова та голови Херсонської обласної адміністрації Андрія Гордєєва.

Представник господарів відзначив, що Всеукраїнська Колосіада об'єднала різні покоління учасників, що є прикладом шанобливого ставлення до фізичної культури і надає поштовх подальшому розвитку спорту на селі.

Голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик і Херсонський міський голова Олександр Яковлєв побажали учасникам, окрім спортивних перемог, ще й гарного відпочинку на морському узбережжі.

В змаганнях Всеукраїнської Колосіади з восьми видів спорту взяли участь 256 спортсменів із 18 областей України.

Так, у змаганнях із дартсу перше місце виборов представник Львівської області – Плющак Л., друге – Масалітіна Н. (Сумська область), третє – Кучер Т. (Дніпропетровська область).

 

У змаганнях із гирьового спорту:

 

Перше місце – Новур М. (Кіровоградська область)

Друге місце – Рябоконь В. (Сумська область)

Третє місце – Марущак В. (Вінницька область)

 

Змагання з більярду:

 

Перше місце – Волчецький М. (Рівненська область)

Друге місце – Мариненко В. (Київська область)

Третє місце – Живиця Ю. (Запорізька область)

 

Змагання із настільного тенісу:

 

Жінки:

 

Перше місце – Рулевська В. (Запорізька область)

Друге місце – Ткач М. (Вінницька область)

Третє місце – Жумакій І. (Миколаївська область)

 

Чоловіки:

 

Перше місце – Краморенко О. (Миколаївська область)

Друге місце – Шакура М. (Житомирська область)

Третє місце – Лаврик В. (Запорізька область)

 

Змагання з волейболу (чоловіки):

 

Перше місце – команда Вінницької області

Друге місце – команда Івано-Франківської області

Третє місце – команда Херсонської області

 

Змагання з футзалу (чоловіки):

 

Перше місце – команда Миколаївської області

Друге місце – команда Полтавської області

Третє місце – команда Тернопільської області.

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

23 квітня 2024 18:12
21 квітня 2024 12:12
18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31